SEO optimizacija - pozicioniranje na Google tražilici | Lobit
Lobit
0
molimo pričekajte...

SEO optimizacija - pozicioniranje na Google tražilici

SEO optimizacija (eng. Search Engine Optimization) ključan je proces kako bi potencijalni korisnici pronašli vašu web stranicu putem tražilica.

SEO optimizacija. Optimizirajte svoju web stranicu ili web shop za što bolje pozicioniranje na tražilicama

SEO
optimizacija

je proces rasta kvalitete i količine prometa na vašem web sjedištu povećanjem vidljivosti vaše web stranice korisnicima tražilice. (izvor Wikipedia).

Značenje SEO optimizacije

Kada napravite novu web stranicu ili web shop nije realno za očekivati da će vaši potencijalni korisnici odmah pronaći vaše web sjedište. U tome vam itekako može pomoći SEO optimizacija koja se radi kako bi vas kupci lakše pronašli na tražilicama, odnosno SEO služi za što bolju poziciju na tražilicama u odnosu na određenu ključnu riječ. Ključna riječ je pojam koji korisnik upisuje u tražilicu. Najbitnija stavka kod SEO optimizacije je određivanje ključnih riječi, određivanje vaše ciljane skupine te izrada web stranice (ili web shopa) po propisanim standardima zbog toga što sama kvaliteta izrade stranice jako utječe na SEO. Realno očekivanje prvih rezultata SEO optimizacije je kroz otprilike 2-3 mjeseca.


Ukoliko Vam je potrebna analiza vaše postojeće web stranice ili web shopa kako bi bili sigurni da li je vaše web sjedište napravljeno po propisanim standardima možete nam se javiti da napravimo analizu. Također, ako vam je potrebna pomoć oko SEO optimizacije slobodno nas kontaktirajte.
Cijena SEO optimizacije

Cijena SEO optimizacije ovisi o količini landing stranica i ključnih riječi za koje se radi optimizacija. U našu cijenu je uključena analiza najtraženijih ključnih riječi za vašu djelatnost, istraživanje tržišta, izrada plana te po potrebi dorada web stranice (ili web shopa) kako bi sve bilo napravljeno u skladu sa propisanim standardima izrade web sjedišta. Kontaktirajte nas za analizu vašeg web sjedišta i konkretnu ponudu za optimizaciju.


Pogledaj
Zatvori